Foto!fa 3 dies

Roser bord al riu, hui. Bona nit.

Foto!fa 3 dies

Encara que hui dijous fa algo mes de calor, tornaràn a baixar gradualment les temperatures, fins al punt de que el dilluns dificilment passarem dels 20º. Per atre costat, les tronades irregulars que estem tenint persistiràn fins al divendres. El dissabte hi haurà una pausa i tendrem molt mes sol i poc núvol. El diumenge tornaràn a haver nuvolades i pot ser algún ruixadet dèbil. Dilluns serà el dia mes inestable.

Foto!fa 1 setmana

Ahir els nuvols van creixer i van deixar precipitació soles al extrem de ponent del terme de Castalla. Demà diumenge, per la vesprada, tornaràn a creixer, mes probables cap al extrem est de la Foia, primer, i ja a ultima hora pot ser que també cap a les serres del oest.

fa 1 setmana

Tenim per davant 7 dies típicament primaverals: sol per el matí i nuvols d'evolució per la vesprada. Demà després de dinar és molt possible que ja senquem algún tro. El dissabte, per sort pals santpasqualeros, les tronades es donaràn mes al interior i no crec que ens afecte cap en tot el dia. El diumenge i demés dies seguirem amb nuvolades per la vesprada. Temperatures sense canvis.

Foto!fa 1 setmana

Algunes flors silvestres que podem vore en esta època per els voltants del poble. Herba melera, Sarpa de llop, Herbeta de Sant Josep, Malva, Aranya, Allet de bruixa, etc...

Foto!fa 1 setmana

SANT PASQUAL 2018

Foto!fa 1 setmana

Temperatures agradables per el dia, al voltant dels 20º, pero fresquetes per la nit (10º o menys). A partir del divendres tendrem tronades per les vesprades, mes probables dissabte i diumenge.

Foto!fa 1 setmana

La setmana arranca amb sol per els matins, algún núvol per les vesprades i temperatures poc a poc en ascens. El dies amb mes probabilitat de tindre alguna tronadeta per la vesprada (dèbil) serien demà dilluns i divendres.

Foto!fa 2 setmanes

Hui les tronades s'han quedat de Villena cap al oest i al sud. Este matí que quedava encara prou inestabilitat soles ha caigut un xicotet ruixat i res mes, quedant després un dia bla i ennuvolat. Demà i el dissabte les temperatures seràn clarament superiors, passant dels 20º, amb sol i amb pocs nuvols. Lúnic moment que pot ser ens arribe alguna tempesta des de l'oest és el dissabte a poca nit, pero la probabilotat d'açò és només del 35%. Diumenge baixen les temperatures un poc.

Foto!fa 2 setmanes

Demà per el matí encara hi ha molta inestabilitat, per lo que el risc de tronada es mantindrà fins a allà a les 5 de la vesprada, ja que serà a partir del mig dia quan disminuixca eixa inestabilitat.

Foto!fa 2 setmanes

Tempesta forta ara mateix entre la Font de la figuera i Caudet que aplega fins ací i deixa caure algunes gotetes. Sembla que du direcció cap a Villena, per lo que lo mes probable es que no tinguem pluja forta hui a Castalla. A Biar sí que pot ploure algo fort.