Foto!fa 1 dia

28º a les 9:30 del matí, 32º a les 11:30...

Foto!fa 1 dia

Seguirem, com és normal, amb dies de calor. Demà a tot cas notarem algo menys humitat, lo que donarà un respir malgrat les altes temperatures. El dilluns el descens d'humitat serà mes acusat, mentres que el dimecres també baixarà la temperatura.

Foto!fa 2 dies

Ja no recordava de les sorpreses que du a voltes l'estiu, amb tronades que els models no solen vore pero que es poden intuir a les imatges del satèlit (canal vapor d'aigua) on apareixen ben delimitades les zones acaragolades, encara que no tinguen cap contrapartida instrumental. Les xones inestables solen estar a la part nordest dels redolins o caragols.

Foto!fa 4 dies

Acabant el software de la estació meteorològica. A vore si la setmana que ve el puc tindre ja operatiu.

Foto!fa 4 dies

Hui, com ahir i segurament demà i despús-demà, s'han vist tronades llunyanes circular cap al nord del nostre territori. Ni ens han afectat ni ens afectaràn. Seguirà fent el mateix temps, màximes refregant els 30º i mínimes de 17º, excepte el diumenge, que pujarà tant la mínima el dissabte per la nit quedant-se en uns 22º o 23º, com la máxima del diumenge que arribarà segurament als 33º.

Foto!fa 6 dies

La única novetat és la possibilitat de que creixca alguna tronada demà dimecres per la vesprada, amb mes probabilitat cap a les serres del nord de la foia. També destacable el efecte de la brisa que ens està salvant d les temperatures de quasi 40º que estàn tenint just a l'atre costat de les serres d'Onil i Mariola. De tota manera la temperatura tendirà a pujar un poc conforme s'arrime el següent cap de setmana. (Foto: Clavellinetes al castell de Castalla)

Foto!fa 1 setmana

Beneït "llebeig", que ens lliura de tot mal.

Foto!fa 1 setmana

Incendi a la serra d'Onil.

fa 1 setmana

Calor en sèrio des del dimarts dia 10 fins al dilluns dia 16. Possiblement el dia de mes calor siga el diumenge dia 15.

Foto!fa 1 setmana

Lo dit: a partir del dimarts, calor deveres.

fa 1 setmana

Temperatures cap amunt per a la setmana que ve. No és "onada de calor" pero casi. El dimarts podriem aplegar als 35º.

Foto!fa 1 setmana

Fa calor, pero per les nits corre l'airet i és sequet... fins al divendres, dia que encara que no pujen tant les temperatures al mig dia, notarem la pujada d'humitat.

Foto!fa 2 setmanes

En esta setmana que entra ja no vorem nuvols (encara que siguen a la llunyania, com ha segut ahir diumenge), soles sol i calor. . Com que bufara algo de ponent a les nits al menys no serà humida.