Foto!fa 3 hores

Duem mes de 100 dies prácticament sense ploure. Segons els mapes a llarg términi, sembla que per fi l'anticicló que ens ha acompanyat els darrers mesos te ganes d'anar-se a atres contrades. A partir de finals de setmana notarem un paulatí canvi en el temps, mes nuvols i mes inestabilitat. Esperem que siga la porta d'entrada a la pluja que tanta falta fa.

Foto!fa 5 dies

Continuaràn les temperatures baixes, si de cas aumentant leugerament, fins al dissabte, amb núvols i vent de gregal.

fa 1 setmana

Ha mogut el vent de gregal que anirà refrescant conforme passen les hores, de manera que demá dilluns ja no sobrepassarem el 15º, els nuvols aniràn aumentant i podrán deixarcaure alguna gota -poca cosa- sobre tot a les serres de llevant. El dimarts -dia de Sant josep- serà un dia desagradable, en el que segurament no arribarem ni a les 10º de màxima i amb alguna gota.

Foto!fa 1 setmana

S'acaba la calor....

fa 1 setmana

Per fi pareix que n'hi hagen canvis a la vista. De moment el dilluns que ve baixaràn les temperatures, una baixada considerable i vents de component est. N'hi hauràn mes núvols, que cap a finals de la setmana que ve volen donar-mos pluja.

Foto!fa 2 setmanes

Tot seguix igual. No se li veu final a esta situació anticiclònica. Aixina que hui la foto serà d'un atre lloc molt volgut per a mi: les afores de Philly, este matí. amb les dos gosses, Emi i Pepper. (a -15º)

Foto!fa 3 setmanes

Després de molts dies , el dimecres per la vesprada sembla que n'hi ha possibilitat de que ploga, això sí: molt poc si es que ho arriba a fer. Les tempetarures també baixaràn un poc a partir de demà, pero mantenint-se suaus. (Foto: Rabosa extranyísima corrents per un bancal)

Foto!fa 3 setmanes

Continuem igual, no es veu aigua a curt plaç (una setmana vista). Temperatures altes per a la època, al voltant dels 20º de màxima i 7º de mínima.

Foto!fa 1 mes

Foto!fa 1 mes

Després del dia tan suau que hem tengut hui, demà diumenge la temperatura es quedarà en 12º o 13º. No serà fins al dijous que ve que tornaràn a pujar les temperatures. De pluja no se'n veu al menys en 10 dies.

Foto!fa 1 mes

Demá i Dissabte puja un poc la temperatura. Diumenge baixa.

fa 1 mes

Oratge avorrit. Seguirem amb humitat alta i temperatures algo baixes fins al divendres, dia que pujaràn un poc les temperatures i l'ambient serà mes sec.

fa 1 mes

Per fi es veu algún canvi a la vista. L'anticicló es mou cap al nordest deixant lliure la entrada a borrasques atlàntiques per el seu flanc sud. La típica situació en la que es colen borrasques pel estret de Gibraltar. Cosa que es preveu que passe per al dimarts que ve. Aixina que seguirem amb temperatures pròpies de la època, amb vents de component est, humids, guanyant força, y pluja que pot ser general -pero sempre mes quantiosa cap a les terres del est de la Foia- per al dimarts.

Foto!fa 1 mes

Ací podeu trobar informació d'utilitat sobre la processionària. Especial atenció amb les nostres mascotes.