Foto!fa 9 hores

Demà dimarts baixen les temperatures moderadament i s'ennuvolarà. Pot ser que caiga alguna gota, poca cosa. Notarem la baixada especialment en les màximes al mig dia. A partir del dijous farà sol amb lo que les màximes pujaràn un poc arribant als 15º, pero per la nit farà algo mes de fred també.

Foto!fa 4 dies

A la Foia seguirem tenint dies amb temperatures per damunt de lo normal (entre uns 7º de mínima excepte a les rieres on baixarà mes, i uns 18º de màxima) fins al dimarts que ve, dia en que baixaràn moderadament.

Foto!fa 4 dies

Els models pronostiquen la formació d'una baixa al mig del Atlantic amb un centre de sols 915 hPa, el valor mes baix mai registrat. Una megaborrasca iaxina mai s'havia vist fins ara. De tota manera això passa molt al nord i no ens afecta per a res.

Foto!fa 6 dies

Seguirem amb temperatures d'uns 17º-18º per el dia i 7º-8º per la nit. El diumenge pujaràn algo mes arrivant als 20º atra volta. El temps no canviarà fins al dimecres de la setmana que ve, a partir d'eixe dia baixada gradual de temperatures i cap a finals d'eixa setmana tornarà el fred d'hivern.

Foto!fa 1 setmana

Tot apunta a que tendrem oratge primaveral fins quasi finals de mes (o mes enllà). No es veu el final del temps anticiclònic, lluny dels fliuxes de fred que estàn circulant a tatituds molt mes altes. Foto: Lluna de despús-ahir

Foto!fa 1 setmana

Aprofitant les capacitats de microescala del model IMetStat aplicades als reanàlisis històrics NCEP, podem reconstruir com va ser la onada mes forta i llarga de fred dels últims anys: La històrica onada de fred del Febrer de 1956

Foto!fa 1 setmana

Oratge anticiclònic. O siga: Caloreta per el dia al voltant de algo més de 15º i baixada per la nit a uns 4º al poble i possibilitat de que es formen blanures al pondres el sol, als fondos baixarà mes i pot arribar a gelar. El dilluns les temperatures pujaràn un poc i podrem arribar als 20º.

Foto!fa 1 setmana

Oratge estable i temperatures gradualment cap amunt. Pot ser hui haja vist algú una llum eixint de darrere de la serra d'Onil i movent-se lentament cap al sudest al voltant de les 7:30. Era la Estació Espacial Internacional. Ja va passar també ahir un poc mes tard i mes cap a l'est, i també passarà demà al voltant de les 7:15 mes cap a l'oest.

Foto!fa 2 setmanes

Es confirma la baixada de temperatura per al dimecres. Serà un dia tapadot, amb vent de llevant i alguna gota. Foto, també com la de ahir, de la Serratella vista des del castell

Foto!fa 2 setmanes

Dilluns i dimarts, calor. Dimecres passarà un front fred que deixarà alguna gota i durà atra volta el cru hivern. La baixada de temperatures serà gran, d'uns 10º de mitjana.

fa 2 setmanes

"Si la Candelera plora, l’hivern és fora; si la Candelera riu, l’hivern és viu" I de moment ... riu.

Foto!fa 2 setmanes

Caloreta -i ponent- com ja hem dit, fins al dimarts. El dimecres la baixada de temperatura serà considerable, tant que la cota de neu es situarà al voltant dels 800 metres.

Foto!fa 2 setmanes

Vent de ponent i temperatures elevades fins al dimecres que ve, dia que baixarà molt la temperatura. El dissabte, un front poc actiu ens atravessarà i puguera deixar alguna gota, poc probable.