Foto!fa 1 dia

En lo que duem de setmana ha plogut 7,8 mm al poble. Demà divendres plourà mes, a la nit. Dissabte i diumenge seràn dies frescots, amb vent fort gelat del nordest. La setmana que ve pugen les temperatures.

Foto!fa 2 dies

Alguna gota esta nit, i el divendres. Vent fort per al divendres nit i dissabte. No es veu el final del ponent.

Foto!fa 5 dies

Tot seguix igual: Ponent i pas de fronts, alguns mes desgastats, atres menys. Esta nit passa un front que deixarà pluja, demà per el matí haurà passat ja. La foto és d'ahir.

Foto!fa 1 setmana

Demà per el matí pot ploure un poquet. Lluna d'esta nit, abans de que s'ennuvolara.

Foto!fa 1 setmana

Demà puja la temperatura, pero amb vent fort. Posteriorment baixarànt, i molt, de cara al cap de setmana. També es possible algúna gota despistada a partir de esta nit.

Foto!fa 1 setmana

Ha gelat esta nit a les serres (-0,6º al reconco, -0,4 al menejador), esta nit ho tornarà a fer. Demà en la nit pujaràn les mínimes pero no les màximes que es quedaràn clarament per davall dels 15º, i el dimecres matinada i matí plourà un poquet.

Foto!fa 2 setmanes

Bufades de mes de 80km/h cap al mig dia de hui i temperatures que no passaràn dels 11º en tot el dia. Fresquet. El vent -ponent- seguirà durant molts dies. Afluixarà un poc de cara a la nit pero tornarà a bufar fort de cara al diumenge. També s'espera alguna gota la matinada del diumenge. La setmana que ve tendrem nits fredes, amb mínimes de 3º o 4º

Foto!fa 2 setmanes

Demà dijous passa un front de ponent que dificilment deixarà alguna gota pero que farà baixar la temperatura moderadament. La matinada del diumenge en passa un atre un poc mes actiu. Seguirà el vent de ponent, mes fort de cara al cap de setmana. Foto: lluna de anit

Foto!fa 3 setmanes

Vent de ponent moderat, de moment amb temperatures suaus que aniràn baixant a partir del diumenge pero que notarem fresques (uns 6º menys que hui) a partir del dimarts. Possibilitat d'algún ruixadet el diumenge per el matí -o matinada-. Lluna acabada d'entrar en creixent.

Foto!fa 3 setmanes

Venen uns quants dies de vent de ponent i pas de nuvols, fronts desgastats que dificilment donaràn pluja, pot ser alguna gota el diumenge. Temperatures entre els 10-12º de mínima i 20-22º de máxima.

Foto!fa 3 setmanes

Setmana tranquileta, amb temperatures molt suaus per a la època, entre 10º de mín. i 22º de màx. Fins a la setmana següent -dilluns dia 4- no canviarà el temps.

fa 4 setmanes

Dia fred, sense dubte. La màxima del dia la vam tindre anit a les 00:00 hores amb 12º. Per al dimecres pujaràn un poc les temperatures i n'hi ha possiblitat de que tinguem alguna tempesta per la vesprada. El dies següents aniràn recuperant-se les temperatures, superant els 20º cap al dissabte.

Foto!fa 1 mes

27,6mm. al poble des d'ahir.