Foto!fa 20 hores

A partir d'esta nit mou gregal, deixant un ambient mes humit i ennuvolat. Esta situació durarà al menys una setmana i deixarà algúns ruixats, debils a Castalla pero mes abundants tant al est de la Foia com a les serres en general. El dijous serà el dia de mes inestabilitat i segurament estará quasi tot el dia fent gotes.

fa 2 dies

Diumenge i dilluns amb temperatures molt agradables. El dilluns ja per la nit s'ennuvolarà i començarà a bufar gregal mes humid i aixina s'estarà tota la setmana. Pot ser que caiga alguna gota sobre tot el dijous, pero poca cosa.

fa 5 dies

Demà per la nit ens creua un front de ponent que pot ser que deixe caure alguna gota. El divendres baixen les temperatures, amb un dia ventós i fred, pero es recuperen per al disabte i el diumenge tendrem un dia prou agradable, amb máximes al mig dia de 20º.

Foto!fa 1 setmana

Demà dilluns tendrem pluges moderades que començaràn un poc abans del mig dia, allà a les 11 del matí i que pararàn per la vesprada, pero deixarà un oratge fresc, ventós i amb pas de núvols que poden soltar algún ruixat de curta durada. Dimecres pugen les temperatures.

Foto!fa 1 setmana

Demà temperatures suaus, dilluns amb el pas d'un front de ponent baixaràn les temperatures i n'hi hauràn ruixats moderats, dimarts fresc i ventós, dimecres es recuperaràn les temperatures.

Foto!fa 1 setmana

El divendres de la setmana que ve, promet ser molt interessant.

Foto!fa 1 setmana

9,3 mm al poble, no està mal! Estos dies vinents aniràn pujant un poquet les temperatures pero mantenint-se l'oratge algo fresc. H'hi haurà pas de nuvols que com esta vesprada podríen donar algún ruixat molt local, mes probable a les serres. Pot ser comencem la setmana vinent amb noves pluges.

Foto!fa 2 setmanes

Demà plourà per la vesprada i nit.La previsió és de arreplegar entre 5 i 10 litres.

fa 2 setmanes

Ahir la pluja es va quedar restringida al sud de la Foia, quan els models ens la posaven damunt, un xicotet error d'uns kilómetres. Esta nit i demà tendrem vent fort de mestral, molt gelat, al menys per la nit. El dimarts per la nit ens creua un nou front que espere que ens deixe per fi algo de pluja. Pero les temperatures no es recuperaràn en tota la setmana.

Foto!fa 2 setmanes

Vista al massa de aire húmeda de mediteranea encima la costa desde Castalla internacional

fa 2 setmanes

Demà dissabte tenim un front de ponent que donarà pluja moderada a partir d'un poc antes del mig dia. La baixada de temperatura serà forteta, aixina que per la nit pot ser i tot que s'enfarine el capdamunt d'alguna serra. Després es quedarà un oratge ventós i fred fins al dimarts que ens creuarà altre front amb pluja.

Foto!fa 3 setmanes

Tenim tres dies per davant de temperatures agradables. Pero lo mes rellevant és la forta baixada que tendrem a partir del dissabte, això i el fort vent de mestral.