Foto!fa 1 dia

Semana freda la que ve, amb vent i molt possiblement alguna arruixà de "matacabres" (neu granulada). La probabilitat de precipitació caldrà seguirla dia a dia, ja que com sol passar no està gens clara. mes info. a: http://m.meteocastalla.es/previsions

Foto!fa 3 dies

Demà dijous un front farà creixer nuvols que deixaràn caure algún ruixat -i pot ser algún tro- esporàdic mes probable a les serres de l'oest i sud de la Foia. El diumenge creua un atre front que deixarà mes pluja, o al menys mes repartida. Des de fa uns dies que els models de previsió meteorològica venen avisant de que podem tindre neu el dimecres que ve a partir del mig dia.

fa 4 dies

A partir de demà començaràn a creuar-nos fronts de ponent, mes o menys desfets. El dijous per la vesparada ens creua un, amb poca probabilitat de precipitació, encara que podria donar lloc al creiximent de nuvols d'evolució a les serres. A la matinada del dissabte passa una atre, un front fred que farà baixar les temperatures i durá vent i algún ruixat.

Foto!fa 5 dies

Ve fred per a mitjans de la setmana que ve. Ací el mapa de anomalíes de temperatura per l dimarts (o siga la diferència amb el promedi de temperatures d'eixe dia concret de l'any durant els darrers 30 anys) A mes vendrà acompanyat de vent en ocasions fort de mestral. El centre i est d'espanya (en el centre al capdavall del grafic) estàn morats de fred.

Foto!fa 5 dies

Es a Banyeres, pero ilustra les baixes temperatures que hem tengut els dies passats a les rieres.

fa 6 dies

Tenim ara uns dies de temperatures agradables (per a la època), pero a partir del cap de setmana vinent torna el fred, amb fronts de ponent que deixaràn alguna enfarinadeta, segurament la nit del dimarts al dimecres, encara que per ara no es veu que siga res de l'atre mon.

fa 1 setmana

Nit prou freda la que hem tengut, encara que res de l'atre mon. Dins de la illa de calor del poble la mínima ha segut de -1,8ºC i ha estat unes 6 hores gelant.

fa 1 setmana

-1º ara mateix a les teulades del poble, dins de l'illa de calor. Fa fred!

fa 1 setmana

Gelades generals entre esta nit i el diumege. La neu ens passarà de lluny...

Sismicidad en España y alrededores 2018fa 1 setmana

Terratrèmols a espanya en 2018

Foto!fa 1 setmana

Ve fred a partir del dimecres. La neu molt possiblement es quede restringida a les serres del est i del nordest de la foia, pero del fred no ens lliurem.

fa 2 setmanes

El dijous que ve per la nit podriem tindre la primera nevadeta del any.

Foto!fa 2 setmanes

Encara que a la estació del poble la temperatura no ha baixat de 1,5º possitius, ha gelat esta nit passada a les fondes y a les rieres. esta nit ho farà també pero no tant intensament, demá també ho farà. El dissabte notarem una pujada de temperatures y el dia dels reis farà prou bon dia. Com van dir fa uns dies, n'hi ha una massa d'aire molt fred acumulat a la europa del est que te tendència a venir cap ací, poc a poc. Podría ser que començara a afectar-mos a partir del dimarts que ve, soles és una possibilitat a hores d'ara.