Foto!fa 1 dia

Tenim per davant mooolts dies de calor

Foto!fa 3 dies

A partir de demá anirán atra volta pujant les temperatures. Dissabte serà el dia que mes pujarà el mercuri, pero la calor no se n'anirà els dies posteriors, de fet pujarà la humitat i les temperatures no baixaràn massa i tendrem uns dies francament bascosos, al menys fins a després de Sant Jaume.

Foto!fa 4 dies

Xicotet eclipse ara mateix

fa 5 dies

📞 112, davant de qualsevol sospita d'incendi 📞 112, és gratuït, cal ser els ulls i la veu de la muntanya Recorda: 📞 112.

Foto!fa 5 dies

El fum de l'incendi de Beneixama arrivant a l'Africa, esta vesprada.

Foto!fa 5 dies

Després de les intentones per Biar del cap de setmana, hui els amics dels focs i dels desastres han aconseguit crear un gran incendi, a la serra al nord de Beneixama. Em diuen que per ara ha cremat 8,3 Km2. Per favor estiguem pendents de les nostres serres. La setmana transcorrerá exactament igual que les precedents: temperatures amb valors mes o menys normals entre setmana, atra volta calor forta cap al cap de setmana.

Foto!fa 1 setmana

4 incendis esta vesprada a terme de Biar, tots provocats. Per sort extingits abans de fer-se de nit. Ulls ben oberts este estiu, controlem les nostres serres.

fa 1 setmana

Una (01h.) de la nit: 27,3º i 35% d'humitat. Bufaetes ocasionals de "cartagena"

Foto!fa 1 setmana

Demà l'aire molt mes sec i temperatures mes altes. Enlerta amb la serra!

Foto!fa 1 setmana

Tres dies de calor tenim per davant, amb un pic clar el divendres i la nit de divendres a dissabte, amb mínimes per damunt dels 24º. El diumenge es tornen a normalitzar y pot ser tendrem alguna tronada per la vesprada (a no ser que torne a donar-se la coincidència de sempre: una avioneta volant per la panxa del núvol, a lo que seguix una plujeta molt fina... i el núvol que es desfà. Déu sap lo que li tiraràn a la gassolina de la pobra avioneta, amb tot això del fracking, per a que el fum tinga eixe efecte tan extrany).

fa 1 setmana

Incendi a la serra de Biscoi, molt possiblement degut a la caiguda d'un llamp este matí.

Foto!fa 2 setmanes

Hui les tempestes s'han quedat lluny d'ací, mol endins cap a Albacete. Demá es molt mes probable que en tinguem algina, amb un poquet de pluja que refrescque l'ambient. (la foto és d'ahir)

fa 2 setmanes

Demá baixen les temperatures, o millor dit, es normalitzaràn. També tenim molta probabilitat de que tinguem alguna tronada, tant de matí com de vesprada. Seguirem totra la setmana amb temperatures normals fins al cap de setmana que tendrem nova passadeta de calor.

fa 2 setmanes

2 de la matinada: 27,8º amb 50% d'humitat.